PRIVACY VERKLARING

van webwinkel Grand Crew VOF

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Grand Crew VOF kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Grand Crew vof d.m.v. haar site Grandcrew.nl of de site Champagne-Grand-Cru.nl , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Grand Crew vof verstrekt. kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

●    Uw voor- en achternaam

●    Uw geslacht 

●    Uw adresgegevens

●    Uw telefoonnummer

●    Uw e-mailadres

●    Uw IP-adres

WAAROM GRAND CREW VOF GEGEVENS NODIG HEEFT

Grand Crew VOF verwerkt uw persoonsgegevens om indien nodig, per e-mail en/of per post en/of telefonisch contact met u op te kunnen nemen. Daarnaast kan Grand Crew vof uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht tot levering van goederen en diensten.

HOE LANG GRAND CREW VOF GEGEVENS BEWAART 

Grand Crew VOF bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Grand Crew VOF verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de websites van Grand Crew vof worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op deze websites. Grand Crew vof gebruikt deze informatie om de werking van de websites te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Grand Crew vof maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websites gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Grand Crew vof bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze websites gebruikt worden, om rapporten over de websites aan Grand Crew vof te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Grand Crew vof heeft hier geen invloed op. Grand Crew vof heeft Google geen toestemming gegeven om via Grand Crew vof verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Grandcrew.nl of Champagne-grand-cru.nl . Grand Crew vof zal dan zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Grand Crew vof neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Mocht u de indruk hebben dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Grand Crew vof op via info@grandcrew.nl .Dit is een website van Grand Crew vof. Grand Crew vof is ook als volgt te bereiken:

Postadres:                 Postbus 256, 1200 AG te Hilversum

Vestigingsadres:       Nieuwe Bussummerweg 180,

                                    1272 CM te Huizen

KvK:                            78725860 

Telefoonnummer:   +31612840800 op werkdagen van

                                     9.00 uur tot 17.00 uur. 

E-mailadres:               info@champagne-grand-cru.nl

De Privacy Policy van webshops in PDF:    cookies

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.