DISCLAIMER

van webwinkel Grand Crew VOF

Laatst gewijzigd op 9 januari 2021

INLEIDING

Champagne-grand-cru.nl, de webshop van Grand Crew vof nodigt u van harte uit om de aangeboden producten en/of diensten te kopen en/of te gebruiken. Grand Crew vof (Kamer van Koophandel 78725860) biedt u hierbij toegang tot haar webshop, champagne-grand-cru.nl. Hierbij zijn de condities gesteld in de Algemene voorwaarden van de webshops van Grand Crew vof van toepassing. Grand Crew vof behoudt zich daarbij het recht voor om op ieder moment de inhoud van de webshop aan te kunnen passen of onderdelen daarvan te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

AANSPRAKELIJKHEID

Champagne-grand-crew.nl, de webshop van Grand Crew vof wil de inhoud van de webshop continu “up to date” houden, verbeteren en/of aanvullen. Ondanks dat wij dit zo accuraat mogelijk en met grote zorg doen, is het denkbaar dat door fouten, prijzen, teksten of specificaties niet volledig en/of onjuist zijn op- of overgenomen. Op basis hiervan geldt een voorbehoud op het afsluiten van een overeenkomst via champagne-grand-cru.nl met Grand Crew vof en kan er bij constatering van deze fouten geen claim bij Grand Crew vof worden gelegd.

Champagne-grand-cru.nl, webshop van Grand Crew vof, is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door informatie aangeboden op haar webshop of door het gebruik ervan of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

HYPERLINKS

Voor op deze webshop eventueel opgenomen hyperlinks naar webshops of diensten van derden aanvaart champagne-grand-cru.nl, webshop van Grand Crew vof geen aansprakelijkheid.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de webshop van champagne-grand-cru.nl, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij Grand Crew vof  en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de webshop vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

De Disclaimer van webwinkel in PDF:  Cookies

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.