RELATIEGESCHENKEN

Bij Champagne-Grand-Cru.nl zijn we ervan overtuigd dat de beste champagnes voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Deze visie en passie willen we delen met onze klanten. En dat is precies waar we ons voor inzetten.

Beauty is in the eye of the beholder! Daarom biedt Champagne-Grand-Cru.nl voor elk wat wils, van ervaren Champagne-kenners en -liefhebbers tot diegenen die net de prachtige wereld van het wijnproeven betreden, of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een gezellig samenzijn of het puur genieten van een heerlijke drink thuis, voor de openhaard, bijvoorbeeld.

ChampagneGrandCru.nl heeft een uitstekende cadeauservice voor organisaties en bedrijven die het hele jaar door heerlijke cadeaus naar hun partners en klanten willen sturen: voor een simpel bedankje, een vrolijk kerstfeest of nieuwjaarsviering, voor een get better soon bericht, of gewoon omdat het kan! We streven ernaar om aan de behoeften en eisen van onze klanten te voldoen met een openhartig, inspirerend advies, een uitmuntend productassortiment en een onberispelijke, betrouwbare service.

LUXE RELATIEGESCHENKEN

Champagne schenken aan een zakenpartner of om het team van een bedrijf te bedanken, moet zorgvuldig worden overwogen. Uw relatiegeschenk weerspiegelt immers ook uw reputatie. Champagne-Grand-Cru.nl helpt bij het selecteren van de perfecte zakelijke champagnegeschenken uit onze voortreffelijke collectie, zodat u zeker kunt zijn van een onovertroffen vertegenwoordiging van uw merk en bedrijfsfilosofie. Maak een keuze uit de topselectie van onze champagne- en mousserende wijnen. Zo eenvoudig is het, om klanten en zakenpartners een luxe aardigheidje te doen!

Champagne-Grand-Cru.nl heeft een bezorgservice voor bedrijven die het hele jaar door geschenken willen versturen naar partners of klanten, of het nu gaat om een bedankje, een kerst- of nieuwjaarscadeau, of gewoon, omdat het kan! Of u nu eigenaar bent van een middelgroot bedrijf of een vertegenwoordiger van een grote bedrijfsorganisatie, onze Corporate Delivery Service is geschikt voor iedereen. 

Een bestelling van welke grootte dan ook zal nooit een probleem worden vanwege ons uitgebreide assortiment van de beste producten en exclusieve prijzen, alsmede dankzij de langdurige en vriendelijke relaties die wij jarenlang hebben opgebouwd met de meest toonaangevende wijnhuizen uit de Champagnestreek.

We're the Grand Crew: Champagne is What We Do!

•  Ondersteuning bij het selecteren van geschenken die passen bij uw budget

•  Speciale prijzen voor grote bestellingen

•  Verwerking van leveringen naar meerdere bestemmingen

•  Gratis verpakking

•  Een regelmatige aankoophistorie geeft u recht op een Zakelijk Account met individuele prijzen voor vooraf geselecteerde producten en volumes.

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen via +31612840800 om uw wensen, het soort producten dat u zoekt, de plaats en de levertijd te bespreken. ChampagneGrandCru.nl zal binnen de kortste tijd voor een offerte zorgen. Indien gewenst kunt u ons ook een e-mail sturen via relatiegeschenken@grandcruw.nl.

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.