KLACHTENAFHANDELING

van webwinkel Grand Crew VOF

ALGEMEEN

Wij willen dat u 100% tevreden bent over onze producten en/of dienstverlening. Het is natuurlijk vervelend als u toch een klacht hierover hebt. In dat geval vragen u vriendelijk om uw klacht via een e-mailadres aan ons door te geven. Dit kan eventueel ook per reguliere post of telefonisch. Contactgegevens e-mailadres info@champagne-grand-cru.nl, of Postbus 256 1200 AG Hilversum, of +31 612 840 800.  Wij kunnen dan uw klacht beoordelen en trachten deze naar alle tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u direct van ons een bevestiging. Wij zullen dan uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, heeft de klacht meer tijd nodig, dan zullen wij u hiervan eveneens op de hoogte stellen.

BESCHADIGDE BESTELLING DOOR TRANSPORT

Bij het aannemen van de bestelling wordt breuk geconstateerd. Dan verzoeken wij u deze te weigeren, waarna de postbezorger deze weer zal retourneren aan ons. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen, nemen wij contact met u op over het vervangen van de goederen, of  creditering daarvan.

MANCO(‘S) OP DE BESTELLING TIJDENS HET ONLINE BESTELLEN

U ontvangt een bevestiging met een overzicht welke artikelen afgeleverd zullen worden. Controleer of uw bestelling compleet is. Staan er in de bevestiging bepaalde goederen niet vermeld, dan worden die ook niet geleverd en gefactureerd. 

DE AFGELEVERDE BESTELLING IS NIET COMPLEET

Neemt u hiervoor direct contact op met onze klantenservice, wij zullen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en voor een passende oplossing zorgen.

RETOUR STUREN VAN ARTIKELEN

U behoudt als consument het recht de online bestelling ten dele, of in zijn geheel aan ons binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, zonder opgave van redenen te retourneren. U dient ons dan wel schriftelijk hierover op de hoogte te stellen. Dit kunt u doen door middel van ons een      e-mail te sturen waarin u aangeeft welke producten u aan ons wilt retourneren. Het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten worden u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourzending is voltooid gecrediteerd. Bij het ten dele retourneren van uw bestelling door een eigen productkeuze fout of fout in de bestelhoeveelheid berekenen wij u de retourkosten à € 6,50 per doos, deze kosten worden dan niet vergoed.

GARANTIE

De producten van Grand Crew vof, verkocht via champagne-grand-cru.nl zijn onderhevig aan de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in, dat een product datgene moet zijn of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bent u van mening dat de door ons geleverde producten hier niet aan voldoen, dan vragen wij u schriftelijk of door middel van een e-mail contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zullen dan uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, heeft de klacht meer tijd nodig, dan zullen wij u hiervan eveneens op de hoogte stellen.

De Klachtenafhandeling van webwinkel in PDF:    cookies

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.