Sinds 1930 heeft het familiebedrijf Luc Mérat expertise en kennis verworven van het Champagne terroir. Begonnen in de streek van Epernay (Côte des Blancs), daarna in het Massif Saint-Thierry (Montagne de Reims). In de loop der jaren hebben zij ervoor gekozen om Champagnes te creëren die hun familiewaarden weerspiegelen. Zij beschikken over een wijngaard van 8 ha, voornamelijk aangeplant op de terroirs van de Montagne de Reims, waardoor de Champagnes Luc Mérat jaargangen van hoge kwaliteit en consistentie bieden. De Montagne de Reims, een gebied dat bekend staat om zijn Pinot Noir, is het gebied met de meeste dorpen in de Champagnestreek met "Grand Cru"-classificatie. Luc Mérat is gevestigd in het hart van dit uitzonderlijke terroir, in Merfy, een klein dorpje op 15 km van Reims.

Assortiment van Luc Merat Champagne

Champagne Cru

Luc Merat, Blanc de Noirs 75CL

Luc Merat
300103
€ 27,50
Champagne Luc Mérat Blanc de Noir is absoluut één van onze topfavorieten binnen het assortiment! Deze cuvée Blanc de Noirs is uitsluitend samengesteld uit Pinot Noir om de kracht en het karakter van een goede Champagne van een wijnmaker tot uitdrukking te brengen. Deze fijne Champagne biedt een perfecte balans van smaak, aroma en kleur. De heerlijke...
Champagne Cru

Luc Merat, Brut Rosé 75CL

Luc Merat
300102
€ 28,50
Originality and tradition are reunited in this rosé. This fruity Champagne will ideally accompany your chocolate or berries desserts but also your salty-sweet appetizers.
Champagne Cru

Luc Merat, Brut Tradition 75CL

Luc Merat
300101
€ 20,22
Een traditionele Champagne cuvée, hoofdzakelijk samengesteld uit Pinot Meunier.  Wat kenmerkt deze Champagne? De Champagne is perfect in balans. Een prachtige weerspiegeling van het terroir van het Massif de Saint Thierry. Dit subtiele evenwicht van frisse, rijpe en gekonfijte fruitaroma's, vergezeld van tonen van gedroogde bloemen, zal uw aperitief en uw...
Champagne Cru

Luc Merat, Le délice de Louise 75CL

Luc Merat
300104
€ 34,00
Created especially for fine bubbles and freshness lovers. this champagne is distinguished by its notes of white flowers and citrus fruits nose. Elegant and long on palate.
Champagne Cru

Luc Merat, Réserve Cuvée Valentine 75CL

Luc Merat
300105
€ 34,00
The Pinot Noir leads the dance, followed by the Chardonnay. Blending of Champagne reserve wines for knowledgeable connoisseurs. The Valentine stands out by its remarkable freshness and unique liveliness.
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.