Demi-Sec

Demi-sec (half droge of halfzoete) champagne is een soort van de Champagne die steeds populairder wordt. Champagne Demi-Sec heeft een hogere suiker dosering, tussen 32-50 gram suiker per liter (g/L).

€ 29,50
Deze Champagne heeft een zeer diepe gouden kleur, verfijnde bubbels, een frisse neus met subtiele florale aroma's. De Pinot Noir geeft een krachtige aanzet en een goede lengte in de mond, terwijl de Chardonnay zorgt voor een aangename levendigheid en een elegante finesse. Awards en beoordelingen: Gouden medaille op Feminalise Wereld Wijn Concours in 2019...
€ 28,00
Een Champagne met een helder gouden tint. Zeer fijne en persistente bubbels. Aroma’s van rood fruit en perzik. Zacht, vol en expressief in de mond met een ronde, "honingachtige" afdronk. Tintelend, voor zoete en delicate desserts. Een Champagne met hart en ziel!
€ 29,50
Deze Champagne heeft een Strogele kleur, met fijne en persistente belletjes, aroma’s van exotisch fruit. De afdronk is expressief, vol, met hints van meloen en honing. Geschikt voor zoete en delicate desserts.
Champagne Grand Cru

Th. Petit, Cuvée Demi-Sec Grand Cru 75CL

100105
€ 27,50
Donker gouden tint. Zeer fijne en persistente bubbels. Aroma van exotisch fruit. Zacht, vol en expressief in de mond met een ronde, "honingachtige" afdronk. Tintelend, voor zoete en delicate desserts. Een Champagne met hart en body! Awards en beoordelingen: Sélection Guide Hachette des Vins
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
Champagne Stories

Visit our blog

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.