Blanc de Noirs

De Champagne soort Blanc de Noirs is een wijn die uitsluitend van zwarte druiven wordt gemaakt, het betekent "wit van zwart". Blanc de Noirs heeft een rijke gouden kleur en is intenser van smaak, met een lagere zuurgraad dan een Champagne met Chardonnay druiven.

Champagne Cru

Luc Merat, Blanc de Noirs 75CL

300103
€ 27,50
Champagne Luc Mérat Blanc de Noir is absoluut één van onze topfavorieten binnen het assortiment! Deze cuvée Blanc de Noirs is uitsluitend samengesteld uit Pinot Noir om de kracht en het karakter van een goede Champagne van een wijnmaker tot uitdrukking te brengen. Deze fijne Champagne biedt een perfecte balans van smaak, aroma en kleur. De heerlijke...
€ 34,00
Deze Champagne is afkomstig van 3 van onze Pinot Noir percelen gelegen op het kalkrijke terroir van Verzenay. Deze Blanc de Noirs Champagne heeft 30 maanden gerijpt op de droesem in flessen en biedt al zijn frisheid met jodiumhoudende noten. De heldere, strogele kleur van deze EXTRA-BRUT Champagne biedt lichte patrijs-oog reflecties.
€ 29,00
Geelgouden kleur met licht koperkleurige reflecties. Een delicate neus met tonen van vlezig geel fruit, perzik, openbaart zich vervolgens op een achtergrond van verse hazelnoten. De aanzet in de mond is soepel en goed opgebouwd. Finale op citrusvruchten, sinaasappelschillen. Een Grand Cru 100% Pinot Noirs, geselecteerd van de beste hellingen van het dorp...
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Champagne Stories

Visit our blog

Product added to wishlist

LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om Champagne-Crand-Cru.NL te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Champagne-Crand-Cru.NL gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Hiermee kunnen wij en derde partijen onder andere advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.